torsdag 21. november 2013

Tortillalefse med ovnsbakt laks

Ideen til denne retten fikk jeg av min søster. Kjempegodt og veldig enkelt. Perfekt for travle dager!
 
Du trenger: (2 personer)
4 fullkorn tortillalefser
250- 300 g laksefilet
1/2 sitron
multisalat, revet i biter
1/2 pakke reddikspirer
1/2 pakke asparges
creme fraishe
salt og pepper
 
Slik gjør du:
Legg fisken i en ildfast form, riv over sitronskall, skjær sitronen i båter og legg rundt fisken. Ha godt på med salt og pepper. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 15-20 minutter, eller til fisken er gjennomstekt. Varm tortillalefser i ovnen. Kok asparges, skyll de i kaldt vann og kutt de i biter. Legg salat på en tortillalefse, legg deretter på oppkuttet laks, asparges, reddikspirer og en liten klatt creme fraishe. Skvis litt av den ovnsbakte sitronen over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar