mandag 30. september 2013

Pasta med bacon og tomatsaus

Det er ikke alltid man har tilgang til all verdens råvarer (i skrivende stund på ferie i Hellas;-) Men en god pastarett får man alltid til. Denne sausen tåler å koke en stund, jo lengre - jo bedre.
 
Du trenger: (4 personer)
Olivenolje til steking
Pasta, ca 400 g
1 gul løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 gulrot, finhakket
1 squash, finhakket
200 g bacon, i biter
1 1/2 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
0,5 dl rødvin (kan sløyfes)
1 dl buljong
salt, pepper, oregano
parmesan, revet
 
Slik gjør du:
Stek løk til den er blank. Ha hvitløk, gulrot, squash og bacon i panna, og surr i noen minutter. Tilsett deretter hakkede tomater, tomatpure, buljong og vin, og la det koke på svak varme til sausen begynner å tykne. Smak til med pepper, salt og oregano. Kok pasta, og server med revet parmesan på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar