onsdag 18. september 2013

Pasta med ørret

Denne retten er så enkel som det går an. Her har du god middag eller lunsj på under 30 minutter. Perfekt når man kommer sulten hjem fra jobb. 

Du trenger: (2 personer)
160 g fusilli, eller annen pasta
300 g ørret, i store terninger
1/2 pakke asparges, delt i biter
1/2 purre, i skiver
4 ts creme fraiche (eller så mye du har lyst på)
2 ss sitronsaft
1 ss timian, hakket
salt og pepper

Slik gjør du:
Kok pasta og asparges hver for seg. Det er viktig å følge godt med - det er lite som er verre enn overkokt pasta. Stek ørretbitene i en panne, og ha godt på med salt og pepper. Bland kesam, timian og sitronsaft.
Bland så pasta med asparges, purre og kesam, salt og pepper. Legg på en tallerken, og ha ørretbitene over pastaen. Skvis litt sitronsaft over og kvernet pepper. Server gjerne med litt flaksalt vedsiden av. Middag på 1-2-3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar