onsdag 27. november 2013

Pitabrød fylt med kremet salat

Dette er så enkelt og raskt- og veldig godt. Perfekt hverdagsmat - når man egentlig ikke har tid eller lyst til å stå på kjøkkenet. Her har jeg ikke skrevet hvor mye jeg bruker av de ulike ingrediensene- her er det bare å blande etter eget ønske:-)
 
Du trenger:
Pitabrød
crispy salat, revet
røde bønner
sukkererter, delt i biter
avocado, i biter
pinjekjerner
hvitost, i terninger
sesamfrø, hvite og sorte
frisk basilikum, hakket
 
Dressing:
1 del majones, 2 deler rømme, litt presset sitron, salt og pepper
 
Varm pitabrød i ovnen etter anvisning på pakken. Rist pinjekjerner i en panne. Bland salt, røde bønner, sukkererter, avokado, pinjekjerner, ost, sesamfrø og litt frisk basilikum. Lag dressing ved å blande alle ingrediensene sammen. Bland det inn i salaten og fyll i varme pitabrød.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar