onsdag 27. november 2013

Nachos

Perfekt kosemat.
 
Du trenger: (2 personer)
1 pakke nachochips
1 pakke karbonadedeig, 400 g
jalapenos
2 vårløk
rømme
Ost, revet
 
Krydderblandingen:
3 ts tørket oregano
2 ts chili
2 ts malt koriander
2 ss paprikapulver
2 ss spisskummen
kvernet pepper
en stor klype salt
 
Salsa:
1 liten boks hakkede tomater, gjerne av merket Mutti
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
pepper
 
Guacamole:
1 avocado
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 toppet ts rømme
salt og pepper
litt presset limesaft
 
Slik gjør du:
Lag krydderblandingen. Stek karbonadedeig og tilsett 1 stor ts av krydderblandingen. Smak til og ha i mer krydder dersom du ønsker en mer intens smak.
 
Lag salsa ved å blande tomater, hvitløk og chili. Smak til med pepper.
Lag guacamole ved å kjøre avocado i stavmikser. Rør inn finhakket hvitløk, chili og rømme. Smak ti med salt, pepper og limesaft.
 
Kle en stekeplate med bakepapir og legg nachochips utover. Ha over kjøttet, jalapenos, vårløk og revet ost. Stek på 200 grader til osten har smeltet. Server med salsa, rømme og guacamole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar