fredag 1. november 2013

Spaghetti med røkelaks

Rask og god hverdagsmat. Denne retten tar omtrent 15 minutter å lage. Perfekt til dager du ikke vil stå på kjøkkenet. For å få spaghettien al dente, ikke fosskok pastavannet.

Du trenger: (2 personer)
180 g spaghetti
olivenolje
1 ts smør
100 g røkelaks, i biter
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 pakke ruccolasalat
1 vårløk, i skiver
5 ts creme fraishe
salt og pepper

Slik gjør du:
Ha salt og olivenolje i en kjele med vann og kok pastaen. Mens spaghettien koker, stek hvitløk og røkelaks i kun 1 minutt i en panne. Når pastaen er kokt, la vannet renne godt av og ha i smør. Bland spaghetti, røkelaksen, ruccola og vårløk i en bolle. Rør inn creme fraishe og smak til med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar