Deilig rett med ørret. Dette er rask mat.. og veldig godt!
Du trenger: (2 personer)
Fullkornstortilla
ca 300 g ørret
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 vårløk, i skiver
1/2 pakke aspargestopper, delt i tre
1 boks kikerter
limesaft
salt og pepper
1 eple, revet
Mangoyoghurt:
1 dl mango, finhakket
1 dl gresk yoghurt
1 ts sambal olek
revet skall av 1/2 lime
1 ts honning
flaksalt
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Del fisken i biter og legg fiskebitene i en smurt ildfast form, bruk godt med salt og pepper. Stek fisken i ca 12-15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Stek sjalottløk til den er myk og blank, tilsett kikerter og aspargestopper. Stek på middels varme noen minutter, og tilsett deretter hvitløk og vårløk. Ha i litt limesaft og krydre med litt salt og pepper.
Lag mangoyoghurt:
Bland alle ingrediensene sammen.
Skrell og riv et eple.
Legg tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm de i ovnen.
Fyll de varme tortillalefsene med ørret, kikertblandingen, revet eple og mangoyoghurt. Server.
Oppskriften på mangoyoghurt er hentet fra Maison, september 2013.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar